Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت ۹ شب هشتم اسفند ماه سال ۹۸ به پلیس خبر رسید پسر جوانی به نام علیرضا در تصادف رانندگی در حوالی میدان ولیعصر کشته شده است .ماموران پلیس به محل تصادف رفتند و دریافتند علیرضا از سوی راننده خودرو پژو ۲۰۷ زیر گرفته شده است .ماموران پلیس در بررسی ها دریافتند دوربین های مداربسته خبرگزاری ایرنا صحنه برخورد خونین را ضبط کرده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش رکنا، با بررسی فیلم ضبط شده دوربین مداربسته راننده پژو ۲۰۷ به نام کامیار ردیابی و بازداشت شد و به زیر گرفتن علیرضا اعتراف کرد .

 وی گفت :قبل از این ماجرا با علیرضا که راننده سراتو بود درگیر شده و ناخواسته پس از پیاده شدن علیرضا از خودرو اش وی را زیر گرفته است .

با بررسی  فیلم دوربین مداربسته و اظهارات شاهدان صحنه برخورد خونین برای کامیار کیفرخواست صادر و پرونده به شعبه دوم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

کامیار در حالی پای میز  محاکمه ایستاد که پدر و مادر علیرضا برای کامیار حکم قصاص خواستند.

پدر علیرضا  گفت :آن شب پسرم از محل کارش در خیابان کریمخان بیرون آمده و سوار خودرو سراتو به سمت میدان ولیعصر حرکت کرده بود  اما راننده پژو ۲۰۷ جلو راهش پیچید و همین موضوع باعث درگیری آنها شد. وقتی پسرم از خودرو پیاده شده بود راننده پژو ۲۰۷ او را زیر گرفت و گریخت و پلیس بعد از 3ماه  توانست او را ردیابی و بازداشت کند . او به  سرعت فرار کرد و  حتی از چراغ قرمز هم عبور کرد. من و  همسرم  به هیچ قیمتی حاضر به گذشت نیستیم.

سپس متهم در جایگاه ویژه ایستاد و منکر  قتل عمدی شد و گفت:  ناخواسته علیرضا را کشته است.

کامیار در تشریح جزییات ماجرا گفت: من در حالیکه نامزدم در پژو 207  کنارم نشسته بود در خیابان ولیعصر به سمت شریعتی حرکت می‌کردم که علیرضا سوار بر سراتو یکباره کنار ماشینم توقف و چپ چپ نگاهم کرد . من گمان کردم قصد دارد کل کل  کند .او که  به گمانم حال طبیعی نداشت شروع به داد و فریاد کرد و من به خاطر نامزدم سکوت کردم. اما  راننده سراتو  دست بردار نبود .

وی ادامه داد : من  به سمت کوچه مجلسی پیچیدم اما نمی‌دانستم کوچه بسته است. وقتی فهمیدم کوچه بسته است  دنده عقب گرفتم و  علیرضا از ماشین پیاده شد .او چیزی  در دستش بود که  چون هوا تاریک بود متوجه نشدم چیست. من ترسیدم و چون  نمی‌خواستم با او درگیر شوم دنده عقب حرکت کردم.  من می خواستم  از کوچه خارج شوم که  علیرضا خودش را روی کاپوت ماشین انداخت .

این متهم گفت:  باور کنید سرعت ماشین آنقدر زیاد  نبود .من حرکت کردم و علیرضا از روی کاپوت روی زمین افتاد.باور کنید  هرگز فکر نمی کردم این ماجرا موجب مرگ او شود.من می خواستم هر طور شده محل را ترک کنم.

کامیار حالی که سرش را پایین انداخته بود و گریه می کرد ادامه داد: من  نمی‌دانم علیرضا چه مشکلی داشت که با من درگیر شد .من اتهام قتل عمدی را قبول ندارم چون عمدی او را نکشتم.

با پایان دفاعیات متهم ، قضات وارد شور شدند و با توجه به دفاعیات متهم وی را از قصاص معاف کرده و او را به خاطر دفاع مشروع به 8سال زندان و پرداخت دیه محکوم کردند.

با اعتراض اولیای دم به حکم صادره ،پرونده در دیوان عالی کشور تحت رسیدگی قرار گرفت و حکم صادره نقض شد. به این ترتیب پرونده برای رسیدگی دوباره به شعبه همعرض ارسال شد.

کامیار این بار در شعبه 5دادگاه کیفری یک استان تهران از خود دفاع کرد. این متهم اظهارات قبلی اش را تکرار کرد و گفت: باور کنید من قصد کشتن راننده سراتو را نداشتم. من فقط دنده عقب حرکت کردم تا از محل فرار کنم و با او درگیر نشوم. اما نمی دانم چطور شد که ماشین با او برخورد کرد و موجب مرگش شد. من از این ماجرا ناراحت هستم.

در پایان جلسه قضات وارد شور شدند و با توجه به مدرک های موجود در پرونده قتل را شبه عمد تشخیص داده و وی را به پرداخت دیه، زندان و 2سال تبعید محکوم کردند.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سهام عدالت قیمت خودرو کرونا وعده های انتخاباتی تصادف قصاص قتل اخبار حوادث تصادف قتل تهران قصاص سهام عدالت قیمت خودرو کرونا وعده های انتخاباتی بازیگر سینما و تلویزیون دختر قمه کش قیمت دختران وقیح دختران دهه هشتادی قمه کشی سحر قریشی بورس هلیا شوگرددی راننده سراتو پژو ۲۰۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۶۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی ضروری و لازمه تحقق آن همکاری پلیس راهور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محسن هرمزی امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت‌_ در نشست معاونان حمل‌ونقل شهرداری و پلیس راهور کلان‌شهرها، اظهار کرد: در حوزه حمل‌ونقل شهری با چالش جدی مواجه هستیم که یکی از این چالش‌ها بحث تبلیغات ناوگان حمل‌ونقل عمومی است که هم مصوبه شورای ترافیک را دارد و هم پلیس راهور تاکید کرده است و در تمام کشورها اجرا می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه با توجه به وضعیت بد اقتصادی حاکم بر جامعه نرخ کرایه‌ها باید کنترل شود، افزود: در حالی که قیمت همه کالاها در کشور تغییر می‌کند زمانی که نرخ حمل‌ونقل عمومی تغییر پیدا می‌کند اعتراض مردم را به همراه دارد در حالی که مبلغی که رانندگان حوزه حمل‌ونقل کشورمان دریافت می‌کنند با هزینه‌ها همخوانی ندارد و با افزایش آن است که کمک هزینه رانندگان تامین می‌شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به اینکه پایه یکم در اتوبوسرانی تهران تبدیل به دغذغه شده است، خاطرنشان کرد: پس از سال‌ها پیگیری توانستیم با کمک دولت سیزدهم و وزارت کشور اتوبوس را به چرخه حمل‌ونقل عمومی وارد کنیم، شهرداری با تمام گرفتاری‌ها پول تهیه کرد و اتوبوس خرید که تعدادی از این اتوبوس‌ها به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ است.

هرمزی تاکید کرد: فرآیند اخذ پایه یک برای رانندگان اتوبوس را تسهیل می‌کنیم، اما رانندگان با دریافت پایه یکم با وجود اینکه حقوق دریافتی آن‌ها از حوزه حمل‌ونقل شهری بالا است یا مهاجرت می‌کنند یا مشغول کار دیگری می‌شوند، یکسری مهاجرت از شهرستان‌ها به شهر تهران داربم چراکه این شهر حقوق خوبی به رانندگان پرداخت می‌کند و از سوی دیگر افرادی به خارج از کشور مهاجرت می‌کنند.

وی ادامه داد: با یک چالش جدی مواجه هستیم که تنها راه حل آن صدور کارت شهری است و طی سال‌های گذشته نیز اجرا شده بود، تنها تخصص راننده اتوبوس رانندگی در حوزه اتوبوسرانی شهری باشد که در این راستا نیاز به یکسری الزاماتی داریم که با همکاری پلیس راهور حل شدنی است تا این معضل اجتماعی از حوزه حمل‌ونقل شهری رفع شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: در حوزه وزارت کشور می‌توان سامانه‌هایی همچون سرویس مدرسه و مسافربرهای اینترنتی ایجاد کرد، اگر این تبادل اطلاعات به صورت استعلام با پلیس شکل بگیرد به حوزه حمل‌ونقل کمک می‌کند.

هرمزی افزود: در حوزه سرویس مدارس حساس هستیم، راننده نباید تخلفاتش بالا و پرخطر باشد که رسماً به پلیس اعلام کردیم، می‌خواهیم بدانیم که تخلفات راننده در چه وضعیتی است و آیا گواهینامه راننده اصالت دارد یا خیر.

کد خبر 749670

دیگر خبرها

  • دستگیری ۳ قاتل فراری در ۳ عملیات ضربتی | عامل قتل با وینچستر دستگیر شد
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران
  • توضیحات زاکانی درباره نحوه کمک شهرداری تهران در طرح نور
  • حکم اعدام بابک زنجانی با موافقت رهبری تبدیل به ۲۰ سال زندان شد
  • جنایت عشقی در خیابان جردن
  • حکم اعدام بابک زنجانی نقض و تبدیل به ۲۰ سال زندان شد
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • روایت هجرت اجباری ابوالرضا(ع) از مدینه به عراق
  • (عکس) اولین قربانی تصادف در ایران چه کسی بود؟
  • ۳۵ نفر از محکومان مالی با کمک‌های انسان دوستانه آزاد شدند